Vendégház belső

Vendégház belső

winecellar

A vendégház szobából, konyhából, pincéből, tetőtérből és egy különálló fürdő épületből áll. A szobában két ágy található, amelyek összetolhatók, és van egy kinyitható fotelágy is. A szoba éke a fűtésre is használható kandalló. A konyha részben akár étkezni is lehet, itt található a főbejárat és a tetőtérbe vezető lépcső is. A kétszáz éves pince a nagyobb étkezésekre, borozgatásra alkalmas, változtatható színű LED-es hangulatvilágítással.

A légkondícionált tetőtérben egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy lett elhelyezve, de van egy kihúzható fotelágy is. A tetőablakokon keresztül északra és délre is kilátás nyílik. A tetőtér használatát papucsban vagy mezítláb javasoljuk, ide kutya, macska nem vihető fel. A tetőteret tavasszal és ősszel a klíma berendezéssel lehet fűteni.

A különálló épületrészben kialakított fürdőben nagyméretű épített zuhanyzó, kézmosó, WC és a víztartályok találhatók. Megközelítéséhez kinti papucsot javaslunk, távolsága a présház bejárati ajtajától mindössze három méter. A fürdő helyiség villanyradiátorral fűthető.

A rengeteg munka révén a hibernált egykori présházból egy minden igényt kielégítő menedék vált, ahova vendégeink a tél beálltáig ki-kiszöknek a nagyvárosból.

Galéria a belső képekből: